Vragen? 0226-381432

Animatieteam

plons-en-parel
indoor-recreatie-camping
Het animatieteam van de Watersnip is in het hoogseizoen dagelijks aanwezig op de Watersnip. Dit zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. En u zelf trouwens ook niet. Tijdens de kindervakanties organiseren we een dagelijks programma met spannende activiteiten voor alle leeftijden. Wist je trouwens dat Plons & Parel een eigen Facebook-pagina hebben? Je kunt de pagina hier vinden.  
Plons & Parel

plons-en-parel in actie Het recreatieteam op camping De Watersnip wordt gevormd door Plons & Parel. Dit team stelt een heel divers programma samen. Het dagelijks activiteitenprogramma is geschikt voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Het programma van het recreatieteam is heel divers en verschilt van week tot week. De kinderen worden opgehaald bij verzamelpunten bij de toiletgebouwen.

Programma

plons-en-parel-op-podium Uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op familiecamping De Watersnip! Leuk voor de kinderen, en voor u. Want u heeft nog nooit zo’n ontspannen vakantie gehad. Het programma voor Hemelvaart en Pinksteren 2018  vindt u hier.  Watersnip-Hemelvaart  Watersnip-Pinksteren

Veelgestelde vragen

Wie zijn Plons & Parel?
Voor welke leeftijden is het animatieteam?
Wat voor activiteiten worden er ondernomen?
Waar kan ik de Plons & Parel knuffels kopen?

ANWB Inspectiescore

9.0


Zoover Inspectiescore

8.5


Omroep MAX campingtest

Facebook beoordeling (1288)

Vragen?

Bel ons op 0226 – 381432


Mail ons op info@watersnip.nl (binnen 1 werkdag reactie)