Over de Watersnip

Vijfsterren camping de Watersnip in Noord Holland. Ons vakantiepark is ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een vakantie aan zee of op zoek zijn naar rust in Noord Holland. U kunt op onze camping heerlijk kamperen in Noord Holland of een bungalow huren op ons bungalowpark aan zee.

Schoon en georganiseerd

Ons vakantiepark is schoon, goed georganiseerd en van alle gemakken voorzien. Onze camping in Noord Holland heeft luxe toiletgebouwen, een verwarmd zwembad en is kindvriendelijk. Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen. De faciliteiten zijn wat u mag verwachten van een vijfsterrencamping. De supermarkt, het restaurant en de snackbar maken het u gemakkelijk als u eens lekker wilt ontspannen.

Camping aan zee, zeelucht en cultuur

De camping ligt aan de zee in de kop van Noord-Holland. De geweldige natuur biedt alle vrijheid om te fietsen of te wandelen. Uiteraard behoort een dagje strand ook tot de mogelijkheden. Hier kunt u bijvoorbeeld met uw kinderen joekels van zandkastelen bouwen, actief watersporten of gewoon lekker uitwaaien. Een dagje cultuur snuiven doet u in de nabijgelegen steden Hoorn en Enkhuizen. Wat kleinschaliger zijn de schilderachtige dorpjes Petten, Bergen en Schoorl.

Wanneer u een accommodatie boekt bij onze camping in Noord Holland, boekt u een onvergetelijke vakantie!