De Watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip
omgeving watersnip

Ontdek de omgeving

Petten aan zee is een typisch Nederlands vakantieplaatsje, het ligt direct aan de kustlijn van Noord-Holland. Vakantiepark de Watersnip ligt in het pittoreske dorpje Petten. In Petten vindt u een levendige omgeving direct aan zee. U kunt genieten van de leuke terrassen aan zee, de vele fiets- en wandelroutes of kennis maken met de typische activiteiten die de zee te bieden heeft. De omgeving van Petten bestaat daarnaast uit mooie en ruime landschappen vol met bloemenvelden. De omgeving van Petten is met name bekend vanwege haar bloembollenteelt. U vindt hier dus prachtige velden om heerlijk door te fietsen of te wandelen. In de directe omgeving van Petten liggen ook de steden Hoorn, Alkmaar en Enkhuizen. Hier kunt u een heerlijke dag winkelen of bijzondere musea bezoeken. Kortom, Petten biedt een prachtige uitvalsbasis voor de perfecte vakantie.

Ontdek de omgeving kosteloos in het hoogseizoen met de kustbus.

Bekijk wat er te doen is in de omgeving ⤵

Bezoek een van de omliggende dorpen

Download de Strand en Land app

Wat de app jou heeft te bieden:

  • Er is altijd iets te doen: Of je nu zin hebt in een lokaal festival, een spontaan dagje weg of toe bent aan rust op het strand; met onze app is alles slechts een tik verwijderd.
  • Kaarten die praten: Laat onze interactieve kaarten je gids zijn naar de verborgen schatten van de regio. Zp kom je eenvoudig en snel op je bestemming aan.
  • Blijf in de loop: Met 24/7 real-time updates mis je geen enkel evenement of activiteit in de omgeving.
  • Voor elke bezoeker wat: Ontdek op maat gemaakte ervaringen, of je nu een trotse local bent of een nieuwsgierige reiziger.