Vakantiepark aan zee

strand-aan-zee

Wie wil dat nu niet: vakantie op een vakantiepark aan zee! Heerlijk met uw gezin of met zijn tweetjes genieten van de prachtige kustlijn van Noord-Holland. Vakantiepark de Watersnip is perfect gelegen aan de kust. Heerlijk slenteren langs de kust van Noord-Holland, genieten van de vele terrassen aan zee of gewoon lekker aan het strand liggen. De Watersnip is het perfecte vakantiepark aan zee voor uw vakantie.

Op loopafstand van het zandstrand

Direct aan zee ligt het het vakantiepark de Watersnip. U kunt – bij wijze van spreken – direct in de zee springen en genieten van het water. Rondom ons vakantiepark zijn diverse activiteiten te ondernemen om uw vakantie compleet te maken, wat denkt u bijvoorbeeld van banaanvaren, lopen langs de kustlijn of heerlijk genieten van de diverse terras- en strandtentjes.

Ultiem gevoel van een vakantie aan zee

De Watersnip is niet zomaar een vakantiepark. Dankzij haar geweldige ligging dichtbij strand, zee en duinen ervaart u op ons vakantiepark het ultieme gevoel van vrijheid. U kunt doen en laten wat u wilt. Maak eens een mooie fietstocht, wandeling of kies voor een dagje strand. Ook leuk zijn de steden Hoorn, Alkmaar en Enkhuizen. Op het vakantiepark vindt u veel faciliteiten. Perfect voor gezinnen met kinderen.

Veelzijdige vakantie aan zee

Vakantiepark De Watersnip is aan zee gelegen en dus zeer geschikt voor families met kinderen. Ook liefhebbers van wandelen, fietsen, zwemmen en strand vinden dankzij de ligging aan zee wat ze zoeken. U kunt op het vakantiepark overnachten in een bungalow, chalet, stacaravan of met uw eigen caravan/camper of tent. Meer weten over ons vakantiepark aan zee?