De kindercamping van Noord-Holland

Op ons vakantiepark heerst een ontspannen en gezellige sfeer waar iedere familie zicht thuis voelt. De Watersnip biedt talloze binnen- en buitenfaciliteiten voor jong & oud. Je kunt op onze camping genieten van het verwarmde buitenzwembad (met uiteraard een grote glijbaan), een mega speeltuin met grote speeltoestellen, een animatieteam met dagelijkse activiteiten of sportief zijn op de sportvelden. Een kindervakantie is nog nooit zo leuk geweest als op vakantiepark de Watersnip.

Kindercamping bij uitstek

Kinderen zijn op onze camping speciale gasten. In de wereld van kinderen is er op de Watersnip volop vermaak en plezier. Ze kunnen heerlijk ravotten op het zandstrand, zandkastelen bouwen of zwemmen in de zee.

Animatieteam

Watersnip biedt in het hoogseizoen genoeg amusement om de hele dag te vullen. Zo organiseert het animatieteam een dagelijks programma met allerlei activiteiten zoals de kidsclub, de Plons en Parel ophaaltocht en een heuse acteergroep.

Veel gestelde vragen

Spannende avonturen met Plons & Parel

In de schoolvakanties heeft de Watersnip een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen. Kinderen beleven fantastische avonturen met Plons & Parel. Samen met Plons & Parel organiseert de Watersnip spannende, leuke en avontuurlijke activiteiten.

Buitenzwembad met glijbaan

Op recreatiepark De Watersnip in Noord-Holland kunt u zwemmen in een heerlijk verwarmd openluchtzwembad met apart kleuterbad. Het grote, verwarmde zwembad heeft een beschutte ligweide waar u bij mooi weer heerlijk kunt neerstrijken met uw gezin. Wij zijn dan ook bij uitstek de camping met zwembad in Noord-Holland! Het zwembad is het gehele hoogseizoen geopend.

Sportvelden

Recreatiepark de Watersnip heeft diverse sportvelden op het park. Hier kunnen u en uw kinderen naar hartelust sporten. De Watersnip beschikt over een voetbalveld, basketbalveld en een beachvolleybalveld. Verder kunt u op de Watersnip ook tennissen op de tennisbaan of skaten in de halfpipe.

Direct aan de Noord Hollandse kust

Het bijzondere aan een vakantie bij de Watersnip is de ligging aan zee. Onze kindercamping ligt op loopafstand van de duinen, strand en zee. De ideale plek voor uw kinderen om zich eindeloos te vermaken. Terwijl uw kinderen zich vermaken op het strand, kunt u heerlijk genieten van de prachtige Noord-Hollandse zee en vele zonuren.

Uren speelplezier in de vele speeltuinen

Recreatiepark De Watersnip beschikt over een megacool speelparadijs voor kinderen. Wij zijn een op-en-top kindercamping in Noord-Holland! Kinderen kunnen zich de hele dag uitleven. Niet alleen op het strand of in de zee, maar ook in de verschillende speeltuinen die verspreid liggen over de camping. De grootste speeltuin op onze kindercamping is trouwens wel erg vet! Want de kinderen kunnen zich er naar hartenlust de hele dag uitleven