Surfkamp/Bedrijfsuitjes

In samenwerking met Quicksilver surfschool bieden wij van 1 juni tot 1 oktober surflessen aan in Camperduin.  Meer informatie kunt u hieronder vinden!

Kartbaan-Lasergame-Arcade-Trampolinepark in Schagen 12 km vanaf ons park. www.skagaventure.nl info@skagaventure.nl

Groepsuitjes aan het strand

Lekker met uw bedrijf, relaties, vrienden of familie eropuit. Ontspannen deelnemen aan groepsuitjes die voor iedereen leuk zijn. De Jongens uit Schoorl organiseren diverse strandprogramma’s waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter! Of een strak beachevent met daarin verrassende elementen waarbij elke deelnemer altijd de gelegenheid krijgt zijn of haar sterke punten volledig uit te kunnen buiten. Deze elementen kunnen worden ingekort of uitgebreid met stoere activiteiten in het bos, duin en op het strand.

Onze uitjes

Wij weten heel goed dat elke groep anders is en iedereen andere wensen heeft. Wil je een dag vol met actie en competitie? Geen probleem. Wil je een unieke dag met teambuilding? Kan ook. Wil je een relaxte dag organiseren met activiteiten waar aan iedereen mee kan doen? Wij denken graag mee. Zie hieronder een aantal mogelijkheden;

ACTIE
BEACHEVENTUITWAAI ARRANGMENT EN SURFEN.

TEAMBUILDING
BEACHEVENT, EXPEDITIE ROBINSON EN WIE IS DE MOL?

SPEL
EXPEDITIE ROBINSON,  BEACHGOLF EN WIE IS DE MOL?

ONTSPANNEN
UITWAAI ARRANGEMENT EN BEACHGOLF

Surfles (v.a. 8 jaar)

Quiksilver surfschool organiseert van 1 juni tot 1 oktober surflessen voor de jeugd in Camperduin. Golfsurfen is een spannende watersport, maar ook verslavend! Ervaring is niet nodig.

Golfsurfen in Nederland, dat kan toch helemaal niet? Horen wij vaker. Niets is minder waar. Nederland, en vooral de omgeving van Petten & Camperduin zijn bij uitstek de perfecte ‘spots’om te leren golfsurfen. De golven zijn niet al te krachtig, hol en hoog, er is een veilig zandbodem en de golven rollen erg lang door. De lessen worden gegeven in kleine groepen en staan in het teken van beleving, plezier en veiligheid.

Wanneer:

  • Elke woensdagmiddag van 16:00 – 18:00
  • Elke zondagochtend van 10:00 – 12:00

Locatie: Strandhuis Camperduin

Prijs: €25 per keer of €12,50 per keer bij aanschaf van een tienrittenkaart

Ga naar de website voor meer info: https://www.quiksilversurfschool.nl/zomerkampen/

Voor reserveringen, mail naar info@quiksilversurfschool.nl of bel naar 072 509 2773

Zomerkampen (dagkamp)

Vijf dagen lang de leukste watersporten zoals golfsurfen of brandingraften & de leukste beach & survival- activiteiten zoals vlotten bouwen of powerkiten. Tijdens elke week van de zomervakantie organiseert De Jongens uit Schoorl & Quiksilver Surfschool dagkampen op het strand van Camperduin. Je kunt kiezen uit een surfkamp, lagoon survival-camp of kitesurfcamp! Zeker weten de leukste week van je vakantie!

Surfkamp

7 t/m 11 jaar & 12 t/m 15 jaar

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 16:00

Tijdens het surfkamp lig je zo’n 3 uur per dag in het water en wordt je omgetoverd tot een echte surfdude –of surfbabe.  Je leert stap voor stap het golfsurfen onder de knie te krijgen en uiteindelijk de golf helemaal uit te ‘rijden’ tot aan het strand. Helemaal kicken! Het overige dagdeel staat vol gepland met andere toffe activiteiten, zoals brandingraften, een mega katapult maken, powerkiten & nog veel meer. Aan het einde van de week staat nog een surfwedstrijd gepland met alleen maar winnaars & mooie prijzen…

Kijk hier voor meer informatie over het surfkamp!

Zomerkampen

Kitesurfkamp

15 t/m 18 jaar

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 16:00

De populairste watersport van dit moment is kitesurfen! En niet voor niets, want wat is er nu mooier dan met hoge snelheid over het water gaan en misschien wel een sprong wagen… Deze zomer organiseert Quiksilver Surfschool het kitesurfkamp waarbij je in een week wordt opgeleid tot zelfstandig kitesurfer. Naast het kitesurfen doe je ook nog andere toffe activiteiten zoals golfsurfen, brandingraften en blokarten. Geen wind? Geen zorgen! We hebben een te gek alternatief. Wat dacht je van paintballen of klimmen? De kitesurflessen worden verzorgd door IKO gecertificeerde instructeurs. Grijp deze kans en leer deze zomer kitesurfen!

Kijk hier voor meer informatie over het kitesurfkamp!

Zomerkampen