Wifi internet

Even uw e-mail checken? Online het laatste nieuws lezen? Of surfen op het internet? Maak dan eenvoudig gebruik van het gratis openbare Wifi netwerk bij de receptie, in de animatiezaal of in het restaurant.

Liever internet op uw kampeerplaats? U krijgt een gratis WiFi-code voor één apparaat! Meer nodig? Koop dan uw internetbundel bij de receptie of eenvoudig online via de online Wifi ticket service; Koop hier uw WIFI ticket.

Kosten Wifi tickets kampeerplaatsen

1 dag                    € 5,-                                      3 weken              € 35,-
2 dagen               € 10,-                                    1 maand              € 40,-
3 dagen               € 15,-                                    3 maanden        € 45,-
1 week                € 15,-                                    6 maanden        € 90,-
2 weken              € 28,-

Max. 1 gebruiker tegelijkertijd per ticket
Up/Down: 5/10 Mbps

In onze verhuuraccommodaties is een kosteloze wifi verbinding aanwezig!

Altijd een goed WIFI bereik

Niet alleen rondom de receptie, in de animatiezaal of in het restaurant kunt u het internet op, maar ook op iedere kampeerplaats is draadloos internet mogelijk. U koopt hiervoor een internetbundel naar gelang het gebruik. Bent u een vaste gast, dan is het abonnement voor een half jaar wellicht iets voor u. Op deze manier kunt u tijdens het kamperen genieten van alle luxe.

Tips van de Watersnip

Ondervindt u problemen met het gebruik van draadloos internet op onze camping? Check het bereik van de WIFI verbinding via uw laptop of smartphone. Wij garanderen voor 95% zekerheid op een goed bereik. Dit is onder andere afhankelijk van uw apparatuur.

Veelgestelde vragen

Heb ik overal WIFI bereik als ik een voucher aanschaf?

In principe heeft elke kampeerplaats op onze camping een goed bereik. Het kan echter voorkomen, bijvoorbeeld door een groot aantal gebruikers, dat uw internet langzamer is dan normaal.

Wat zijn de kosten van WIFI op de camping?

Een Wifi ticket kunt u aanschaffen bij de receptie of eenvoudig online via de Watersnip App. De kosten hangen af van welke bundel u kiest, maar u heeft al een internetbundel vanaf 5 euro per dag of 15 euro per week, per apparaat.