De Watersnip

Camping met zwembad

Op het park

Camping met zwembad

Op recreatiepark De Watersnip in Noord-Holland kunt u zwemmen in een heerlijk verwarmd openluchtzwembad en ons nieuwe peuterbad. Het grote, verwarmde zwembad heeft een beschutte ligweide waar u bij mooi weer heerlijk kunt neerstrijken met uw gezin. Wij zijn dan ook bij uitstek de camping met zwembad in Noord-Holland! Het zwembad is geopend vanaf midden mei tot half september. Indien het weer het toelaat is het zwembad eerder open. Ons zwembad is uitsluitend toegankelijk voor gasten van het park, voor toegang kunt u voor €2 een polsbandje kopen bij de receptie.

U kunt dus volop genieten van het prachtige zwembad van de Watersnip.

 

Camping met zwembad en vrolijk kleuterbad

Camping De Watersnip is met recht een plezierige Noord-Hollandse gezinscamping te noemen. Bij ons is kindvriendelijkheid erg belangrijk. Daarom hebben wij voor de allerkleinsten een vrolijk peuterbad. Ook deze wordt begrensd door de ligweide van gras. Hierdoor kunnen zelfs de allerkleinste zich vermaken bij het zwembad.

Volop waterpret voor kinderen

Tijdens het hoogseizoen, wanneer de kinderen vakantie hebben, organiseert ons recreatieteam allerlei leuke sport- en spelactiviteiten in en rondom het verwarmde openlucht zwembad. Zo is er van alles te beleven voor jong en oud! Zo zorgen wij ervoor dat u en uw kinderen genieten van een welverdiende vakantie!
 

Veel gestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van het zwembad?

Het zwembad is open vanaf 9:00 uur tot 21:00 uur.

Kunnen mijn gasten gebruik maken van het zwembad?

Helaas mogen uw gasten geen gebruik maken van het zwembad, van alle overige faciliteiten kunnen gasten gebruik maken.