De Watersnip
Fietsen

Fietsen in Noord-Holland

Op het park

Fietsen in Noord-Holland

Camping De Watersnip is een uitstekend gelegen recreatiepark voor de liefhebbers van fietstochten. In het veelzijdige en mooie Noord-Holland leiden de fietsroutes u door duinen, langs de kust en door de bossen. Het landschap is afwisselend en uitstekend geschikt voor een zalige fietstocht.

Zelf uw fietsroutes bepalen

Eenvoudig af te lezen fietsroutenetwerken wijzen u de weg door de provincie Noord-Holland. Genummerde routes leiden u van knooppunt naar knooppunt. Zo bepaalt u zelf waarlangs u fietst en hoe lang de fietsroute is.

Thema fietsroutes

Voor de liefhebbers zijn er een aantal aantrekkelijke themaroutes, bijvoorbeeld de camping Duinenroute van 34.7 kilometer lang. Leuk is ook de ‘Brede Duinenroute’: een fietsroute langs de Hondsbossche Zeewering, de sfeervolle plaatsjes Camperduin en Petten, door het lieflijke Schoorl en het schilderachtige kunstenaarsdorpje Bergen.

De mooiste fietsroutes in de omgeving vindt u op de website van het van het fietsnetwerk Noord-Holland.

Als startpunt onze camping in Noord Holland

Wanneer u vanaf onze camping eropuit trekt om door het Noord-Hollandse landschap te fietsen, zult u verrassende ontdekkingen doen. Misschien is het een leuk idee om naar een museum te fietsen, een molenroute te volgen of gewoon lekker een goed terras op te zoeken. Vanaf het in Noord-Holland centraal gelegen recreatiepark De Watersnip is alles mogelijk!