De Watersnip
Pasen in Noord-Holland
 • Kindvriendelijke camping
 • Op loopafstand van het strand en de zee
 • Vlak bij Schoorl & Callantsoog

Beleef Pasen in het Noord-Hollandse Petten

Na vele koude en donkere dagen is Pasen hét moment dat het voorjaar langzaam haar intrede doet. Een periode van hernieuwde energie en vitaliteit in de natuur! Hoe fijn is het om dan tijd met uw dierbaren door te brengen op een schilderachtige locatie aan zee? Bij ons kunt u verblijven op een kampeerplaats of in een knusse kampeerhut, kampeerwagon, bungalow of chalet. En dat op slechts 1 kilometer van de kust! De Watersnip biedt de perfecte omgeving voor een fijn paasweekend vol nieuwe avonturen.

🐣 Bekijk ons aanbod met Pasen

Onze faciliteiten:

 • Indoor Speelparadijs
 • Fietsverhuur
 • Restaurant De Watersnip
 • Pop-up supermarkt
 • E-chopper verhuur

Paasavonturen bij De Watersnip

Tijdens Pasen komt De Watersnip tot leven met een bruisende sfeer vol energie en gezelligheid. Begin uw dag met een uitgebreide paasbrunch in ons restaurant en vervolg uw avontuur in ons indoor speelparadijs en in de buitenspeeltuinen, of daag iemand uit op de tennisbaan. Laat de kinderen op speelse wijze op zoek gaan naar paaseieren; verstop ze op het park en zie hoe de kleintjes op zoek gaan naar verborgen schatten. Wilt u de omgeving verkennen? Ons park is omringd door een prachtig wandel- en fietsgebied. Volg verschillende routes door de duinen, langs de kust en door de bossen. Voor wie graag op twee wielen de omgeving verkent bieden wij een fiets- en E-chopper verhuur. Er valt van alles te beleven tijdens het paasweekend bij De Watersnip!

Swipe voor meer foto's →

Overnachten aan zee

Gaat u voor een kampeerplek of accommodatie? Wij lichten de mogelijkheden voor u uit!

  Kampeerplekken

  De kampeerplaatsen zijn onderverdeeld in 3 typen: standaard, comfort en luxe. Het verschil heeft te maken met de hoogte van de elektra en de privacy. Standaard is bij uw kampeerplaats inbegrepen: plek voor 1 auto, 1 slaaptentje en 1 kampeermiddel. 

  Accommodaties

  Het aanbod accommodaties bestaat uit kampeerhutten, kampeerwagons, bungalows en chalets. De accommodaties bevinden zich midden in het groen op ruime kavels. Tevens zijn ze geschikt voor maximaal 6 personen.

Bekijk onze arrangementen:

Hier kunt u ons vinden:

Handig om te weten:

🍽️ Wordt er een paasbrunch in het restaurant georganiseerd?

Op eerste en tweede paasdag is er tussen 10:00 en 15:00 een speciaal paasbrunch menu in Restaurant De Watersnip. Wilt u ook genieten van zo'n heerlijke paasbrunch? Reserveer dan uw plekje in ons restaurant!

🏊‍♀️ Is het zwembad geopend tijdens Pasen?

Ons buitenzwembad is niet geopend met Pasen. Het zwembad is geopend vanaf midden mei tot half september. Wel kunt u in de omgeving een bezoek brengen aan een zwembad, bijvoorbeeld Zwembad De Wiel (12 km) of Zwembad Hoornse Vaart (17 km). Bij mooi weer kunt u wellicht een duik nemen in de Noordzee! 😉