De Watersnip
Fietsvakantie Noord Holland
 • Op loopafstand van de Noordzee
 • Vele fietsroutes in de omgeving
 • Kampeerplaatsen en accommaties

De omgeving rondom Petten ontdekken met de fiets

Camping De Watersnip is uitstekend gelegen voor liefhebbers van fietsen en wandelen, en dus een ideale bestemming voor een fietsvakantie. In het veelzijdige Noord-Hollandse Petten leiden de fietsroutes u door ongerepte duinen, langs de uitgestrekte kustlijn en door de weelderige bossen. Of bezoek een van de omliggende dorpen zoals Schoorl of Groet. De landschappen zijn afwisselend en uitstekend geschikt voor een zalige fietstocht. Neem je eigen fiets mee of huur een fiets bij ons op de camping! Eens een keer wat anders proberen dan fietsen in Noord-Holland? Huur een e-chopper bij ons op de camping!

Uitgelichte fietsroutes:

 • De groeten uit Groet | 34 kilometer
 • Camping Duinenroute | 34,7 kilometer
 • Tulpen fietsroute | 63 kilometer
 • Brede Duinenroute | 45,3 kilometer

Zie hier alle fietsroutes in de omgeving

Stel uw eigen route samen met behulp van het knooppuntennetwerk

Eenvoudig af te lezen fietsroutenetwerken wijzen u de weg door de provincie. Genummerde routes leiden u van knooppunt naar knooppunt. Zo bepaalt u tijdens uw fietsvakantie zelf waar u langs fietst en hoe lang de fietsroute is. Wanneer u vanaf onze camping eropuit trekt om door het Noord-Hollandse landschap en langs de kust te fietsen, zult u verrassende ontdekkingen doen. Misschien is het een leuk idee om naar een museum te fietsen, een molenroute te volgen of gewoon lekker een goed terras op te zoeken. Vanaf het centraal gelegen recreatiepark De Watersnip is alles mogelijk voor een onbezorgde en verrassende fietsvakantie!

Camping de Watersnip als startpunt voor uw fietsvakantie

Rondom onze camping in de duinen zijn talloze fietsroutes te vinden. Dit is het startpunt voor uw fietsvakantie in Noord-Holland. Naast de prachtige omgeving ontdekken zijn er nog veel meer leuke activiteiten te beleven. Wat dacht u van een uitdagende watersport, fijne strandwandeling of een duik nemen in het water? Camping de Watersnip ligt op loopafstand van het strand! Ook op de camping zelf zult u zich niet vervelen. Geniet van wat lekkers in het restaurant of een snelle hap van de snackbar, trek baantjes in het zwembad en laat je verwennen bij de massagesalon. Hier ben je zeker van een fietsvakantie waar het u aan niets ontbreekt, dat kunnen we garanderen!

  Kampeerplaatsen
  Accommodaties
  Fietsverhuur
  Vlak bij de Noordzee
  Restaurant en snackbar
  Buitenzwembad

Dit vroegen eerdere fietsliefhebbers ons

🚲 Wat maakt Petten een geschikte fietslocatie?

Petten staat bekend om haar uitgestrekte kustlijn en prachtige duinlandschap. De diverse fietsroutes leiden u door duinen en in het tulpenseizoen langs de welbekende bloembollenvelden met schitterende kleuren


🚲 Welke fietsen kan ik huren op de camping?

Bij ons op de camping heeft u het hele jaar door de mogelijkheid om een fiets te huren. Hierbij kunt u kiezen uit een standaard fiets, een kinderfiets of een e-bike. Daarnaast is het ook mogelijk om een kinderzitje bij te huren!