De Watersnip
Surfkamp en bedrijfsuitjes

Surfkamp en groepsuitjes

Op het park

Surfkamp en bedrijfsuitjes

In samenwerking met Hookipa Beach bieden wij surflessen aan van 1 juni tot 1 oktober in het schilderachtige Camperduin.

Voor bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten op zoek naar avontuur en teambuilding, bevindt zich op slechts 12 km afstand van ons park het veelzijdige Skagaventure in Schagen. Dit unieke complex biedt een scala aan opwindende activiteiten, waaronder een kartbaan, lasergame, arcade en trampolinepark.

 
 

Groepsuitjes aan het strand

Lekker met uw bedrijf, relaties, vrienden of familie eropuit. Ontspannen deelnemen aan groepsuitjes die voor iedereen leuk zijn. De Jongens uit Schoorl organiseren diverse strandprogramma’s waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter! Of een strak beachevent met daarin verrassende elementen waarbij elke deelnemer altijd de gelegenheid krijgt zijn of haar sterke punten volledig uit te kunnen buiten. Deze elementen kunnen worden ingekort of uitgebreid met stoere activiteiten in het bos, duin en op het strand.

 

>> Swipe voor meer foto's >>

Onze uitjes

Wij weten heel goed dat elke groep anders is en iedereen andere wensen heeft. Wil je een dag vol met actie en competitie? Geen probleem. Wil je een unieke dag met teambuilding? Kan ook. Wil je een relaxte dag organiseren met activiteiten waar aan iedereen mee kan doen? Wij denken graag mee. Zie hieronder een aantal mogelijkheden:

ACTIE
BeacheventUitwaai-arrangement en surfen

TEAMBUILDING
Beachevent en Expeditie Robinson

SPEL
Expeditie Robinson

ONTSPANNEN
Uitwaai-arrangement

 

Surfen, suppen of op zomerkamp?

Surfles (v.a. 8 jaar)

Hookipa Beach organiseert van 1 juni tot 1 oktober surflessen voor de jeugd in Camperduin. Golfsurfen is een spannende watersport, maar ook verslavend! Ervaring is niet nodig.

Golfsurfen in Nederland, dat kan toch helemaal niet? Horen wij vaker. Niets is minder waar. Nederland, en vooral de omgeving van Petten & Camperduin zijn bij uitstek de perfecte ‘spots’ om te leren golfsurfen. De golven zijn niet al te krachtig, hol en hoog, er is een veilig zandbodem en de golven rollen erg lang door. De lessen worden gegeven in kleine groepen en staan in het teken van beleving, plezier en veiligheid.

Wanneer:

  • Elke zondagochtend van 10:00 – 12:00

 Locatie: Strand Camperduin

Prijs: €30 per keer

Klik hier voor meer informatie.

Surfkamp

7 t/m 11 jaar & 12 t/m 15 jaar

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 16:00

Tijdens het surfkamp lig je zo’n 3 uur per dag in het water en wordt je omgetoverd tot een echte surfdude –of surfbabe.  Je leert stap voor stap het golfsurfen onder de knie te krijgen en uiteindelijk de golf helemaal uit te ‘rijden’ tot aan het strand. Helemaal kicken! Het overige dagdeel staat vol gepland met andere toffe activiteiten, zoals brandingraften, een mega katapult maken, powerkiten & nog veel meer. Aan het einde van de week staat nog een surfwedstrijd gepland met alleen maar winnaars & mooie prijzen…

Kijk hier voor meer informatie over het surfkamp!

Zomerkampen (dagkamp)

Vijf dagen lang de leukste watersporten zoals golfsurfen of brandingraften & de leukste beach & survival- activiteiten zoals vlotten bouwen of powerkiten. Tijdens elke week van de zomervakantie organiseren De Jongens uit Schoorl zomerkampen op het strand van Camperduin. Je kunt kiezen uit een surfkamp, lagoon survival-camp of kitesurfcamp! Zeker weten de leukste week van je vakantie!

Kitesurfkamp

15 t/m 18 jaar

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 16:00

De populairste watersport van dit moment is kitesurfen! En niet voor niets, want wat is er nu mooier dan met hoge snelheid over het water gaan en misschien wel een sprong wagen… Deze zomer organiseert Quiksilver Surfschool het kitesurfkamp waarbij je in een week wordt opgeleid tot zelfstandig kitesurfer. Naast het kitesurfen doe je ook nog andere toffe activiteiten zoals golfsurfen, brandingraften en blokarten. Geen wind? Geen zorgen! We hebben een te gek alternatief. Wat dacht je van paintballen of klimmen? De kitesurflessen worden verzorgd door IKO gecertificeerde instructeurs. Grijp deze kans en leer deze zomer kitesurfen!

Kijk hier voor meer informatie over het kitesurfkamp!

Suppen

Kom SUPPEN op de meest unieke SUPlocatie van Noord-Holland! Je kunt een sup huren bij de lagune van Camperduin.

“Het voelt alsof je met je vrienden ergens op een afgelegen plek in Australië bent”

Je kunt bij online je sup reserveren, maar op een mooie dag ook gewoon bij ons binnenlopen. We hebben een paviljoen aan de lagune, genaamd Laguna beach.

Alle info over het huren van een sup