De Watersnip
Animatie

Animatieteam

Op het park

Animatieteam

Het animatieteam van de Watersnip is in het hoogseizoen van maandag t/m zaterdag aanwezig op de Watersnip. Dit zodat uw kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. En u zelf trouwens ook niet. Tijdens de kindervakanties organiseren we een dagelijks programma met spannende activiteiten voor alle leeftijden.

Plons & Parel

Het animatieteam op recreatiepark de Watersnip wordt gevormd door Plons & Parel. Dit team stelt een heel divers programma samen. Het dagelijks activiteitenprogramma is geschikt voor kinderen in alle leeftijdscategorieën. Het programma van het animatieteam is heel divers en verschilt van week tot week.

Programma

Uw kinderen hoeven zich dus niet te vervelen op familiecamping de Watersnip! Leuk voor de kinderen, en voor u. Want u heeft nog nooit zo’n ontspannen vakantie gehad. Plons en Parel zijn lekker met vakantie, tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie zullen zij weer aanwezig zijn.
 
 

Veelgestelde vragen

Wie zijn Plons & Parel?

Plons & Parel zijn onze gezellige camping theaterfiguren! Zij zullen de kinderen een lach op het gezicht toveren en samen te gekke activiteiten ondernemen. De kids worden echt vriendjes met Plons & Parel tijdens de vakantie!

Voor welke leeftijden is het animatieteam?

In principe is het animatieteam geschikt voor kinderen tot 12 jaar. Maar er worden ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de oudere kinderen. Zelfs papa en mama zullen zich vermaken met Plons & Parel.

Wat voor activiteiten worden er ondernomen?

Dat zijn er teveel om op te noemen! Wij zullen ook nog niets alles verklappen, maar denk bijvoorbeeld aan onder andere banaanvaren, knutselen, spooktochten, musicals, theater… En nog zoveel meer!

Waar kan ik de Plons & Parel knuffels kopen?

De knuffels en merchandise van Plons & Parel zijn verkrijgbaar bij onze receptie.