De Watersnip
Massages

Massages… time to unwind!

Op het park

Massages… time to unwind!

Ontspan. Geniet. Vertraag.
Kom extra tot rust deze vakantie. Laat jezelf verwennen in de COCON studio, reserveer een relaxing massage of facial treatment. Laat de tijd even stil staan. Beleef totale rust in de natuur. Vanzelfsprekend worden buiten massages alleen gegeven met mooi weer.

 

Elke donderdag, reserveer nu!

Deze zomer ben ik, Cée well-being, van juni tot en met september elke donderdag op de Watersnip. Reserveer jouw massage of facial tussen 9:00 en 20:00 uur. Bel Cée 0639306526 of stuur een berichtje.

>> Swipe voor meer foto's >>

Massages

AROMA RELAX MASSAGE

50 / 80 minuten
€ 65,00 / 85,00

Stap even helemaal uit de dagelijkse stress met deze ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Samen kiezen we jouw favoriete essentiële olie waardoor jouw lichaam en geest volledig tot rust komen.

 

INNERFLOW MASSAGE

50 minuten
€ 65,00

Totale ontspanning van je lichaam en verjonging van je gezicht.

Deze fijne holistische massage van voeten, decolleté, nek, hals, schouders, gezicht en hoofd. bestaat uit diverse massagetechnieken. Waaronder reflexzonemassage, dien chanzone, bindweefselmassage, kobido en guasha.

Ik stel de Innerflow speciaal voor jou samen door te luisteren naar jouw lichaam. Jouw gelaat kent namelijk meer dan 600 energiepunten die in verbinding staan met je lijf.

 

DEEP TISSUE MASSAGE

25 / 50 minuten
€ 35,00 / € 65,00

No pain no gain. Houd jij van een stevige massage?

Deze intensieve massage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van je spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd en zo bevorderen we het herstel van je lichaam.

 

CÉE SIGNATURE TREATMENT

80 minuten € 95,00

De ultieme escape voor nieuwe energie en de gezonde huid die jij zo verdient. Cée Signature is mijn luxe gezichtsbehandeling gericht op de volledige well-being met een holistische aanpak. Gedurende 80 minuten breng ik je huidconditie naar topniveau en je lichaam en geest in optimale ontspanning. Van geurbelevenis, intensieve verbetering van de huidconditie tot een weldadige massage.

Een holistische behandeling die al je zintuigen prikkelt en je huid laat stralen. Ik neem je mee op een reis van aromatherapie, verschillende texturen, massagetechnieken maar vooral diepe ontspanning voor lichaam en geest. Om zo op een bewuste, mooie manier ouder te worden. Of zoals Ayuna het zo mooi noemt: Well-Aging.

Inclusief:

  • Sensorische reiniging
  • Aromatherapie
  • Carboxygenatie & exfoliatie
  • Liftende massage
  • Speciaal masker
  • Dagverzorging*

Verwelkom een stralende huid, nieuwe energie en een gezonde geest!

* Niet inbegrepen: Wenkbrauwen epileren of bijwerken en porie-extracties.